Wie ben ik

TinekeStek.jpg

linkedin.jpg

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik als consultant bij Berenschot verandertrajecten en Management Developmentprogramma’s ontworpen en begeleid.

Vervolgens vond ik het tijd om te kijken of ik ‘het ook zelf kon’ en ben ik gaan werken bij Ahold als HR adviseur. Een leidinggevende functie was voor mij een logisch en mooi vervolg: met veel plezier heb ik als Operationeel Manager leiding gegeven aan de Albert Heijn to go’s binnen Nederland.

Verdere verdieping zoeken dichter bij mijn oorsprong als psycholoog én eigen baas zijn was al die tijd een van mijn grote dromen. Deze heb ik werkelijkheid gemaakt. Nu verwezenlijk ik mijn passie als zelfstandig coach, trainer en programmaontwerper.

Aanvullende verdiepende coachings-/begeleidingsopleidingen bij onder meer Phoenix Opleidingen hebben vervolgens gemaakt dat ik nog completer ben in het begeleidingswerk dat ik doe.

Met mijn achtergrond en ervaring bundel ik een rijke kennis met ervaring op het gebied van persoonlijke én bedrijfsmatige processen. Hierdoor ontstaan nieuwe, vaak onverwachte, mogelijkheden voor mensen, teams en organisaties.

Ik ben als zelfstandig ondernemer aangesloten bij het inspirerende netwerk van TalentFirst.

LOGO_TALENTFIRST.jpg

Interesse?
Neem contact op!

Klik hier
Website laten maken door Modual.