Referenties van coachingopdrachten

"Tineke laat je inzien waar je staat, met welke vragen je zit, hoe je deze vragen kan beantwoorden en wat de antwoorden inhouden. Daarnaast is ze bijzonder goed in de begeleiding van het vervolg: de vraag of de antwoorden eventueel concrete stappen vergen. Zonder meer zal ik deze intelligente en invoelende coach in de toekomst weer raadplegen."
Annemetje Koburg, advocate

“Een goede voorbereiding, brede interesse (vooral in mensen), en het vermogen om aan te sluiten bij hoe iemand in de wereld staat zijn de eigenschappen die Tineke kenmerken. Ze is in staat om professionals snel effectiever te laten presteren, door ze op een prettige manier te leren naar zichzelf te kijken. Door echt te begrijpen hoe iemand in de wereld staat, en welke kansen en uitdagingen dat met zich meebrengt, laat ze je snel mogelijkheden zien om je talenten verder te benutten op een manier die bij jezelf past. Hierbij kan ze putten uit een brede kennis, haar eigen managementervaring, de drive om mensen verder te helpen en het vermogen om te verbinden. Ze is zowel in groepen als 1-op- 1 iemand die het beste bij je naar boven haalt: jezelf.”
Joost van der Heide, Sr. Projectleider Logistiek Heineken

"Voor onder andere het verbeteren van mijn zelfvertrouwen heb ik enkele gesprekken gehad bij Tineke Stek. Al na de eerste keer merkte ik het positieve effect. Tineke luisterde goed, stelde dieptevragen waar nodig en toonde heel goed de positieve aspecten van hetgeen ik mee bezig was. De opbouw van de gesprekken ging heel systematisch. Eerst hebben we achterhaald waar de oorsprong ligt van mijn gedrag. Dit heeft me al veel inzicht gegeven in mezelf en mijn omgeving. Daarnaast heb ik op aanraden van Tineke een personal brand survey gedaan. Het is heel fijn om (anoniem) te weten hoe mensen over je denken: Wat zijn je sterke punten en waar kan je jezelf verbeteren. Daarna hebben we een plan gemaakt om de ingezette verbeteringen door te zetten samen met mijn leidinggevende. Mede dankzij Tineke heb ik sneller dan verwacht grote vorderingen gemaakt in mijn gedrag. Ik zal de bijeenkomsten met Tineke missen, want ze is een heel fijn iemand om mee samen te werken. Ik kwam er meestal moe, maar altijd blij en voldaan vandaan." 
Marjet, Senior product developer, FrieslandCampina

“Door vervelende omstandigheden en een te groot werkaanbod, zat ik al maanden niet lekker in mijn vel. Ik ging sterk aan mezelf twijfelen omdat er mij signalen werden gegeven, dat ik vooral naar mezelf moest gaan kijken. Via een project bij mijn werkgever kwam ik in aanraking met Tineke. Onze gesprekken heb ik vanaf de start als zeer prettig ervaren.

Door me serieus te nemen, en goed door te vragen, zet ze je echt aan het denken. Ze geeft je daarnaast ook waardevolle tips (boeken) en adviezen (maak eens een lijst van) om buiten de coachgesprekken om te doen. Ze is recht door zee, sterk analytisch en ook praktisch. Ze heeft me in een paar gesprekken weer een groot deel van mijn zelfvertrouwen terug gegeven, waardoor ik weer plezier in mijn werk gekregen heb, maar ook steviger in m'n schoenen sta bij andere situaties."
Helma, Accountmanager ABN AMRO

“Tineke stelt me op mijn gemak en laat me door het stellen van de juiste vragen, tot interessante inzichten komen. Sprankelend en kundig, dat is Tineke."
Tim Visser, projectleider IT Heineken

“Bevlogen, enthousiaste en professionele coach. Oog voor het individu. In controle om haar doel te bereiken.”
Melanie van der Lee, Etos Formule Management

"Toen ik met het persoonlijk effectiviteits programma startte waarbij Tineke mijn coach is dacht ik dat ik eigenlijk alles redelijk goed voor elkaar had. Op mijn eigen programma stond voornamelijk mezelf leren profileren. Tineke heeft me er veel meer uit laten halen, het is haar kracht om echt een verdiepingsslag te maken. Ik kan nu met trots mezelf presenteren en mezelf in de corporate omgeving krachtig uiten vanuit mijn eigen sterktes.”
Sanne de Koning, Brand Design Manager Heineken

"Tineke Stek heeft bij Hema interim gewerkt als regionaal operationeel manager van 25 locale winkels in de periode van april 2013 tot januari 2014 en daarna deze rol vervuld bij 10 grote city winkels tot mei 2014. In de tijd dat ze bij Hema werkte is het opvallend hoe snel ze de rol van operationeel manager eigen maakte en haar eerder opgedane kennis inbracht. Zij spreekt mensen aan op de wijze die bij hen past, komt afspraken na, gaat voor de “max” en straalt enthousiasme en passie uit. Als haar leidinggevende heb ik ook haar energie doorgekregen alleen al uit het feit dat ze ook werkplezier uit deze interim baan haalde. Daarnaast kan je er van op aan dat ze durft te zeggen wat ze niet weet, voor optimale samenwerking is en inspiratie geeft.Ik ben blij dat ik haar in deze “ Hema tijd” heb leren kennen en zal zeker in verbinding blijven."
Ton Vervat, manager eigen vestigingen Hema Nederland

Terug naar overzicht

Interesse?
Neem contact op!

Klik hier
Website laten maken door Modual.